Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca acull les I Jornades d’Activitat Física i Maternitat

Impulsades per tres professionals vilafranquines vinculades al món de la salut, Les I Jornades d’Activitat Física i Maternitat compten amb el suport del Servei de Salut de l’ajuntament vilafranquí.

Les Jornades tindran lloc del 19 al 21 de juny a diversos espais de Vilafranca. La xerrada inaugural, gratuïta i oberta a tothom, se celebrarà divendres de la setmana vinent a l’Escorxador.
L’objectiu de les jornades és oferir un espai de formació i reflexió a dones que es troben en el primer any de la seva maternitat o a dones embarassades que volen continuar practicant activitat física i conscienciar-les que ser mares no ha de privar-les de dedicar-li temps.
Una de les impulsores de les jornades, la fisioterapeuta Laura Márquez, explica que es tracta de treure por i animar les dones embarassades a practicar exercici.

Les jornades consten d’una sèrie de tallers que en total tenen un cost de 60 euros, però també hi ha la opció d’inscriure’s a tallers puntuals.
Els tallers i conferències tractaran sobre l’alimentació, el sol pelvià o el reequilibri abdominal al postpart i estan dissenyats de tal manera que es puguin fer en funció de si les dones estan embarassades o en el primer any de maternitat.
La regidora Anna Doblas ha donat suport a les I Jornades d’Activitat Física i Maternitat i ha aprofitat per explicar que l’ajuntament farà costat als professionals vilafranquins que tirin endavant iniciatives com aquesta.
Les activitats es poden fer amb la parella i acabaran diumenge al matí amb un tast de marxa nòrdica pensada com a activitat familiar.

El programa i els preus dels tallers es poden consultar al web http://astridbarque.com i les inscripcions estan obertes fins dimecres vinent al correu .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: