Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Plataforma per una Vegueria Pròpia portarà al Parlament el llibre “El Penedès era possible”

Aquest dimecres hi ha ple al Parlament de Catalunya, i la Plataforma per una Vegueria Pròpia, juntament amb representants de la societat civil penedesenca, aniran al Parlament per fer arribar als diferents grups polítics el llibre “El Penedès era possible”, que aquests darrers dies han estat presentant a les capitals de l’Alt, Baix Penedès, Garraf i Anoia.

El president de la Plataforma, Fèlix Simón, comentava en el decurs del programa especial de Sant Jordi de Penedès Televisió que el llibre és la millor carta de presentació de les seves reclamacions, i sobre tot per què es tracta d’un projecte plural, com ho és també la demanda de la vegueria Penedès.

Simón remarca que a banda dels grups polítics al Parlament, esperen també que els quatre alcaldes de les capitals penedesencs els acompanyin. Consideren des de la Plataforma que ara seria un bon moment per treure la llei de vegueries del calaix i afegir-hi la del Penedès.

Fèlix Simón lamenta també la falta de voluntat política per tirar endavant la vegueria. Considera que des del territori s’ha fet la feina, i que ara només cal que qui ha de desbloquejar-ho a nivell polític ho faci.

Des de la Plataforma es demana també a tots els candidats a les capitals penedesenques que facin visible el seu compromís amb la vegueria, ja que consideren que si es volgués en els 90 dies que queden més o menys de legislatura, el Parlament podria aprovar-la.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: