Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La colla Jove va debutar dissabte a Vilafranca amb el 3 de 7 com castell més destacat

A banda de la colla Jove, en la 5 Diada de Sant Jordi hi van actuar els Castellers de Caldes. Els Castellers del Riberal, de la Catalunya Nord, van ser baixa a darrera hora. L’actuació va començar a 2/4 de 7 de la tarda a la plaça Constitució.

La Colla Jove va descarregar, en primera ronda, el segon 3 de 7 de l’any, amb un debut al pis de terços. En segona ronda, va desmuntar un 4 de 7, que va mostrar problemes de quadratura i, amb bon crirteri, es va decidir baixar. En repetició, va descarregar una segura torre de 6, i va tancar la diada amb un 3 de 6 amb agulla, que van resoldre amb facilitat. En ronda de pilars, van portar a plaça un pilar de 5 lleuger.
Els Castellers del Caldes van descarregar un 4 de 6, una torre de 6, un 3 de 6 amb agulla i un pilar de 5.
A mitja actuació, quan els Castellers de Caldes anaven a fer el seu primer castell, la Diada va comptar amb la visita d’uns gegants i de la banda de música de Vilafranca, que van creuar ballant i tocant pel mig de les colles que actuaven, a plaça Constitució. És el segon any que s’interromp la diada per deixar passar una cercavila del Dia del Graller.
La propera actuació de la Colla Jove serà aquest proper dissabte 2 de maig a Les Roquetes, al Festival Fes+Chapeau, un festival d’arts escèniques de carrer, amb la colla dels Castellers de Les Roquetes i els Vailets de Gelida. La Jove vol continuar amb els castells de 7 pisos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: