Dilluns, 1 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dissabte se celebra l’edició més participativa del JOVErd

7 centres d’ensenyament i un miler de nois i noies de l’Alt Penedès participen a la sisena edició del JOVErd, el concurs de castells per a escoles i instituts de la comarca.

El concurs començarà a les 10 del matí de demà i s’allargarà fins al migdia, a Cal Figarot. Un jurat format per membres dels Castellers de Vilafranca valorarà els castells, que també seran supervisats per castellers.

Enguany, com explica Toni Bach, seran molt més rigorosos amb les penalitzacions i volen eliminar els xiulets.

L’ordre d’actuació del JOVErd l’encapçala la colla Castellers del Foix, segons va quedar estipulat en el sorteig realitzat dilluns. Els segons seran els Vailets de Sant Josep, seguits per els Castellers del Milà, els Grimpaires del Montagut, els Tirallongues del Pou de l’Eugeni d’Ors, els Bordegassos de l’Alt Penedès i la colla Joves de Sant Elies.
La dinàmica de l’actuació serà similar a l’any passat, però s’introdueixen alguns canvis per acostar-se més a una diada castellera.

A banda del premi a la colla guanyadora, se n’afegeix un de nou: el trofeu Oriol Rossell per la colla en la que el jurat valori més esforç al treball realitzat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: