Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mediona va acollir dissabte la segona edició de la festa de la cervesa

Per segon any consecutiu Mediona es va vestir de gala per rebre els centenars de visitants que han vingut a celebrar la fira de la cervesa.

24 expositors de cervesa artesana vinguts d’arreu d’Europa, a destacar un productor japonès que amb una hostessa vestida de geisha donava un punt de color i exotisme, exposaven els seus productes i feien les delícies dels visitants a la segona edició de la Fira de la cervesa de Mediona.

Una quinzena de parades d’artesans locals donaven la benvinguda a la plaça del poliesportiu on hi havia menjar, parades de ecològic i vins artesans de Mediona i una carpa dedicada a la realització de menjars calents i vegetarians per a tothom.

Ràdio Mediona es va encarregar d’animar en directe el matí amb entrevistes i música a gust de tothom.

A la tarda una xerrada sobre la cultura de la cervesa i els concerts en directe dels grups GUMI GRUP (música tradicional argelina) <a href="http://www.myspace.com/thegangstersoflovebcn" target="_blank">THE GANGSTERS OF LOVE</a> (swing-rock) i <a href="http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=185584607" target="_blank">DESFORESTADOS</a> (reagge) van acompanyar la festa fins altes hores de la matinada.

&nbsp;

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: