Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca descarreguen el 3 i el 4 de 9 a Vic i els Xicots carreguen el 4 de 8

Diumenge, els Verds van actuar a costat dels Sagals d’Osona i dels Castellers de Barcelona, a la festa major de Vic. Els vilafranquins van fer una excel·lent actuació amb la tripleta del 3 i el 4 de 9 amb folre, seguits pel 5 de 8. Com a comiat, van descarregar un pilar de 7 amb folre.

La crònica castellera vilafranquina també inclou les dues actuacions dels Xicots de Vilafranca. Dissabte al vespre, els de la camisa vermella van actuar juntament amb els Minyons de l’Arboç a la festa del barri de Sant Julià.

Els Xicots van començar l’actuació descarregant el quatre de set. En segona ronda, van descarregar el tres de set i en tercera, la torre de sis que no va comportar cap complicació. L’actuació va finalitzar amb dos pilars de quatre.

L’ activitat dels Xicots va continuar diumenge, a Sant Pere de Ribes, on van actuar juntament amb la Colla dels Bordegassos de Vilanova i la Colla de Castellers de Sitges. Els Xicots van començar la seva actuació descarregant el cinc de set, que va servir per escalfar motors i preparar els castells de vuit previstos a les dues rondes següents. Així, van continuar amb el quatre de vuit, que un cop carregat i quan la canalla ja havia sortit, va fer llenya a causa de problemes al pis de quarts.

Tot i que la colla no va prendre mal, el trasllat de la canalla a l’hospital va aturar l’ actuació un quart d’hora que sumat a un peu desmuntat i a una repetició per part dels sitgetans va comportar la suspensió de la tercera ronda, passant als pilars de comiat directament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: