Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat una plataforma ciutadana de suport al nou estatut, formada per gent progressista

De moment el manifest compta amb el suport de 33 persones que a títol individual han volgut donar el seu recolzament al text del nou estatut que es porta a votació el proper 18 de juny. En la presentació de la plataforma i del manifest de suport, el notari Cèsar Martín comentava que els temps han canviat i que Catalunya te en aquests moments noves necessitats que cal que siguin contemplades.

Martín també apuntava que el text que es proposa per aprovar s’ha de convertir en la norma bàsica de convivència dels catalans, i que per tant ha de satisfer a una ample majoria. No seria positiu que satisfés al 100% a una part de la societat, per que deixaria fora la resta. Cal que sigui un pacte de la majoria

 

Entre els punts que la plataforma destacava les millores que s’han d’aplicar al sistema educatiu, la protecció i defensa del medi ambient i del patrimoni cultural, l’atenció a la gent gran i la millora de l’accés a l’habitatge digne. Uns motius que segons els membres d’aquest col·lectiu fan que sigui necessari ampliar les competències d’autogovern i assolir més recursos per atendre’ls de forma eficaç.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: