Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació edita una guia sobre l’atenció integral a les dones, que recull el model de Vila

L’Oficina del Pla per la Igualtat de la Diputació de Barcelona prepara una guia metodològica que mostrarà com poden ser els centres dirigits a les dones. La guia, que encara no ha sortit editada, recull tan sols 3 models diferents d’atenció integral a les dones i una de les poblacions escollida ha estat Vilafranca.

Recentment, un arquitecte i una tècnica de la Diputació han visitat el Casal de la Dona per estudiar tant els espais físics, com el seu contingut, és a dir els serveis que ofereixen. Així, tant han conegut l’ assessoria jurídica com el servei psicològic, passant per els espais de trobada i activitats per a tot tipus d’associacions i de dones. Els tècnics que redacten la guia també han conegut els nous espais que tindrà el Casal de la Dona a partir de la propera tardor, a l’ antiga Virben.

La regidora del Pla per la Igualtat de Vilafranca, Àngels Agramunt, ha manifestat la seva satisfacció per sortir a la guia, perquè és una senyal que les coses s’estan fent bé.

 

Així, la guia de serveis d’atenció integral a les dones de la Diputació de Barcelona mostrarà com es treballa a Vilafranca, des del Casal de la Dona i el Pla per la Igualtat, com a exemple del què es pot fer a una població de les dimensions de Vilafranca i que exerceix de capital de comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: