Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC considera que ha monopolitzat l’opció del NO a la nostra comarca

El dia després de la cita a les urnes per votar sobre el referèndum, és també el moment en que els partits fan les seves reflexions amb un xic més de tranquil·litat. Aquest matí, el diputat d’ERC al Parlament de Catalunya Miquel Carrillo i el president comarcal dels republicans a l’Alt Penedès, Jesús Salius, han fet una valoració dels resultats que es van donar ahir.

Ambdós comentaven que a nivell de la comarca la formació republicana ha estat la que ha capitalitzat l’opció de rebuig a la proposta que es portava a referèndum.

El president comarcal d’ERC ha remarcat que des del seu partit tenen la sensació que el missatge del si ha tingut més facilitats per arribar als ciutadans que no pas el vot que ells defensaven, i que aquesta qüestió cal estudiar-la per veure a que estat deguda.

D’altra banda Salius valorava de forma positiva la participació a la nostra comarca, en que ha estat per sobre de la mitjana catalana; però també apuntava que cal que la classe política es plantegi que passa amb l’elevat índex d’abstenció.

Finalment des d’ERC es vol deixar clar que la seva postura a partir d’ara, un cop Catalunya ha dit si a l’estatut, és treballar per tal de tirar-lo endavant i ajudar a millorar la vida dels catalans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: