Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots descarreguen el seu quart quatre de 8, però la canalla es tira enrera en el tres de 8

Diumenge al migdia, els de la camisa vermella van actuar a Barcelona juntament amb els Moixiganguers d’Igualada. Les colles eren convidades pels Castellers de la Vila de Gràcia i van actuar en la confluència entre el Passeig de Sant Joan i el carrer indústria de la capital catalana.

L’actuació va tornar a començar per part dels de Vilafranca tot descarregant el quart carro gros de la temporada. Era el que presentava millors mides de tots els que ja han fet enguany. La pujada va ser molt tranquil·la i va ser descarregat amb molta confiança per part de tota la colla.

En segona ronda, els vermells van descarregar la seva segona torre de set. Una torre el peu de la qual va haver de muntar-se dues vegades i que tot i això va anar entregirant-se fent treballar al tronc en la descarregada.

Finalment, els vilafranquins van decidir intentar el tres de vuit. El castell, va ser quadrat i tots els cordons van trobar-se molt a gust des del primer toc de gralla. Tot i això, amb els dosos col·locats, el pom de dalt va tenir dubtes des del moment en que van arribar a l’alçada de quarts. Sense més problemes es va desmuntar el castell, tot esperant que aquesta setmana pugui tornar a intentar-se. En ronda de repetició, els Xicots van ensopegar amb el quatre de set amb l’agulla. La llenya els va arribar quan la canalla es va despenjar de l’estructura del quatre.

L’actuació dels vermells va finalitzar amb un parell de pilars de quatre, enmig d’una plaça força buida, tot i ser les dues del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: