Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Desarticulada una banda de lladres silenciosos que actuaven a l’Anoia i el Penedès.

Els mossos d’esquadra han desarticulat també un grup de lladres sospitosos d’haver comès entre 7 i 8 robatoris silenciosos a xalets d’urbanitzacions de l’Anoia i l’Alt Penedès. En total s’han detingut 9 joves que robaven de nit i quan els propietaris estaven a casa tot i que també se’ls acusa d’entrar a bars, botigues i a alguns domicilis buits. L’operació, anomenada mussol, ha estat possible gràcies a la col·laboració de les víctimes que en alguns casos van sorprendre els lladres quan fugien. Els robatoris tenien lloc entre la 1 i les cinc de la matinada.

Aquests fets delictius s’havien realitzat a diverses localitats de la comarca de l’Anoia, concretament: La Torre de Claramunt, La Pobla de Claramunt, Capellades, Vallbona d’Anoia, Piera i al municipi de Mediona.

 

Tot i que la policia vigilava els sospitosos des del mes de març, l’operació es va precipitar perquè el grup tenia previst entrar a un altre xalet. Entre el material incautat hi ha joies i objectes de poc pes que els lladres podien emportar-se ràpidament. També s’ha trobat en una casa que el grup tenia a Capellades alguns equips de música i vàries motocicletes.

 

Dels 9 detinguts, el menor d’edat va passar a disposició de fiscalia de menors el dia 27 de juny. La resta de detinguts passaran avui a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: