Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO vol ampliar la presència a les empreses de l’ Alt Penedès i el Garraf en les properes eleccions

Prop de 150 delegats i delegades van participar, divendres passat a Vilafranca, a l’assemblea que va celebrar la Unió Intercomarcal de CCOO de l’ Alt Penedès-Garraf . L’ assemblea va analitzar la situació del procés d’ eleccions sindicals a les dues comarques i ha fet un repàs a la situació política del país.

El secretari general de CCOO de Catalunya, Joan Coscubiela, ha refermat la voluntat de continuar presentant candidatures a les pròximes eleccions sindicals per afirmar la seva situació de primera força sindical i social.

Segons Coscubiela, tant l’ Alt Penedès com el Garraf són dos clars exponents del creixement i del canvi experimentat pel sindicat en els darrers anys.

En l’ assemblea ha quedat palesa la incorporació dels joves, amb animades intervencions, i de sectors com l’hostaleria i el comerç, on el sindicat no tenia presència fins fa poc.

El secretari general de CCOO a Catalunya també ha destacat que actualment tenen més d’un 60% de presència al sector del vi i del cava, sent el sindicat més representatiu.

A partir d’ aquest mes de juny i fins el desembre de l’ any vinent, un 70% de les empreses de l’Alt Penedès celebraran eleccions sindicals. Actualment, CCOO té 403 delegats a l’Alt Penedès, mentre que la segona força sindical, la UGT, en té 300 i escaig.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: