Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

18 obres opten al VIII Premi de Narrativa "El lector de l’Odissea" que es lliurarà el proper octubre

El premi de la llibreria vilafranquina es va posar en marxa de manera efectiva la setmana passada, amb la distribució de les 18 obres originals presentades al certamen entre els integrants del Consell de Cent Lectors.

La primera fase de lectura i avaluació de les obres que opten al premi finalitzarà el 20 de juliol. Aquell dia, els portaveus de cadascun dels nou grups exposaran a l’assemblea general de lectors la valoració de les obres llegides i anunciaran quines passen a la segona fase.

En aquesta edició, el Consell de Cent Lectors s’ha renovat d’una manera notable, tot i que continua sent majoritària la presència de lectores en una proporció de 64 contra 36. Concretament, s’han integrat un total de 20 nous lectors, entre els quals figuren tres estudiants d’entre 16 i 18 anys.

Així mateix, i gràcies a un conveni de col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès, també s’han incorporat un grup avançat d’alumnes de català, una part dels quals són nouvinguts a casa nostra. I per tal de fer més viable aquesta incorporació, la Creu Roja de l’Alt Penedès s’ha compromès a fer una aportació destinada a cobrir la part de la dotació econòmica que correspondria aportar a aquests lectors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: