Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obertes les inscripcions a la III Jornada sobre etiquetatge en català de vins i caves

L’Ajuntament de Sant Sadurní i el Centre de Normalització Lingüística de l’Alt Penedès i el Garraf organitzen la III Jornada sobre l’etiquetatge en català de vins i caves, per fer una anàlisi de l’evolució que ha seguit la incorporació del català en les etiquetes dels vins i dels caves catalans i per marcar les línies que previsiblement se seguiran en el futur més immediat.

La Jornada es farà el dia 9 de juny vinent i tindrà lloc al Casal d’Entitats de Sant Sadurní. Les dues jornades sobre etiquetatge anteriors es van celebrar el 1996 i el 1998 respectivament. La III Jornada sobre l’etiquetatge en català de vins i caves s’estructurarà en dues ponències inicials, que aniran a càrrec de Joan Solé, de la Secretaria de Política Lingüística, i de Joan Font, del Grup Bon Preu. Aquestes ponències serviran per analitzar l’evolució de l’etiquetatge en català en la dècada 1996-2006 i la situació actual, sobretot en el cas dels vins i dels caves.

A continuació, diverses cases elaboradores presentaran les pròpies experiències en la introducció del català en les etiquetes dels seus productes i, finalment, l’economista Ramon Tremosa exposarà la seva visió de les expectatives futures i de la interrelació que hi ha entre l’economia, el comerç i la llengua.

Per formalitzar la inscripció, que &eacute;s gratu&iuml;ta i oberta al sector i als organismes i persones interessades, cal posar-se en contacte amb la secretaria de la Jornada, al tel&egrave;fon 93 818 42 24 o b&eacute; a l&rsquo;adre&ccedil;a electr&ograve;nica <a href="mailto:"></a>.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: