Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat la vuitena edició dels premis de narrativa "El lector de l’Odissea"

La mateixa llibreria l’Odissea ha estat el marc que ha acollit aquest migdia la presentació de l’edició d’aquest 2006 dels premis de narrativa “El lector de l’Odissea”. La convocatòria, que és oberta fins el proper 31 de maig per a la presentació de les obres, compte amb poques novetats respecte la de l’any passat; i la principal tindria a veure amb un canvi en els patrons del premi i en la posada en marxa d’un taller de lectura per a la gent gran. L’ajuntament de Vilafranca augmenta la seva aportació econòmica fins als 4.000€, i la Caixa passa a ser col·laboradora del premi en lloc de patró; i ajudarà a impulsar una taller de lectura per a gent gran.

A banda, es vol promoure també un canvi en el Consell de Cent Lectors, per tal de facilitar l’entrada de gent jove i també de nou vinguts a la vila per incorporar noves sensibilitats.

Per la seva banda el regidor de cultura, Joan Rios, ha explicat que banda dels 4.000€ que s’aporten directament per el premi, hi ha 2.000€ més que es destinen al certamen en concepte de cessió d’espai per al lliurament de premis i suport a la promoció i difusió.

 

La dotació del premi “El lector de l’Odissea”, l’únic premi que és atorgat per els mateixos lectors, és de 13.000€, que a banda dels 4.000€ que aporta l’ajuntament provenen de la Fundació Enciclopèdia Catalana, amb 6.000€ i la resta del consell de lectors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: