Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria del Mar Bonet presenta Amic, Amat a Cal Bolet, aquest nit

Aquest concert és un dels treballs més arriscats i ambiciosos de la cantautora mallorquina.

Amic, Amat mostra les arrels comunes de les cultures mediterrànies i el seu creixement entrecreuat al llarg del passat i del present, servint-se de textos tan llunyans en el temps com la poesia mística de Verdaguer sobre Ramon Llull, el Cant de la Sibil.la o una magnífica versió d’ una cançó de Bruce Springsteen.

En una entrevista al magazin La Plaça, Maria del Mar Bonet ha explicat que la cançó d’ Springsteen parla del diàleg intercultural i encaixa a la perfecció amb l’ esperit de l’ espectacle.

 

A Amic Amat, Maria del Mar Bonet ens porta perfums àrabs, jueus i cristians, per fer més que mai en aquests temps de guerra, una fonda manifestació de la necessària pau entre els pobles.

<h1>El concert de Maria del Mar Bonet, que s&rsquo; inscriu en el marc de la celebració de la Diada de Sant Jordi, tindr&agrave; lloc a dos quarts d&rsquo; 11 d&rsquo; aquesta nit, al Teatre Municipal Cal Bolet. </h1>Amic Amat es va estrenar durant la passada edició del Festival Grec de Barcelona i ha visitat nombroses ciutats tan distants com Damasc i Nova York. A Catalunya, la gira organitzada pel Circuit Ressons va comen&ccedil;ar a el mes passat i passar&agrave; per 13 ciutats del país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: