Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Òmnium Cultural promociona l’ ús de la senyera a la comarca

Amb el lema “Ara més que mai, en les diades nacionals lluïm la nostra senyera!” , la campanya s’adreça a totes aquelles entitats, organismes i institucions públiques o privades que tenen presència efectiva als carrers i places de la nostra comarca.

La campanya els recorda la obligació cívica i patriòtica de posar l’ensenya nacional catalana en les principals diades del calendari festiu de casa nostra: començant pel 23 d’abril, diada de sant Jordi i continuant el 27 d’abril, la Mare de Déu de Montserrat, per sant Joan, Festa Nacional dels Països Catalans i finalment, l’11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.

La delegació d’Òmnium ha adreçat cartes a aquelles entitats, organismes i

institucions de les que té constància que no és habitual veure lluir la

senyera a la seva façana, tot recordant-los que en aquestes diades és molt

convenient que cap entitat ni institució deixi de lluir la bandera en un lloc destacat de la seva façana. Amb aquest motiu, els adjunten gratuïtament una senyera per tal que res impedeixi fer efectiva la seva presència.

També posen a disposició dels ciutadans un telèfon perquè qualsevol persona o entitat de la comarca que tingui constància d’alguna mancança d’aquestes característiques es pugui adreçar a Òmnium Cultural.

 

El telèfon és el 93 892 1946 i s’ ha de deixar un missatge, informant de l’entitat i de la seva adreça, si se sap. També es poden fer aquestes denúncies per carta a la Delegació d’ Òmnium Cultural, al carrer de la Palma 26 de Vilafranca.

En nom d’ Òmnium Cultural, Joan Solé Bordes, recalca que la campanya no té ànim de molestar ni d’obligar a cap entitat o institució.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: