Dijous, 19 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La consellera d’Educació afirma que l’escola de Sant Cugat arribarà a una línia de cara al 2008.

Després de la seva visita al matí a Vilafranca, la consellera d’Educació, Marta Cid, s’ha acostat fins a Olèrdola al migdia i Sant Cugat Sesgarrigues a la tarda. A Sant Cugat Marta Cid ha estat rebuda per l’alcaldessa, Rosa Escala, i ha inaugurat les dues noves aules que s’han fet al CEIP Sant Cugat. Com han comentat els responsable del centre, en pocs anys l’escola ha passat de 18 alumnes als 81 actuals, i les previsions son de continuar amb el creixement. Per aquest motiu s’ha fet arribar a la Consellera la necessitat de continuar millorant el centre. Marta Cid ha confirmat que des del seu departament ja s’està treballant en aquesta qüestió, i que les previsions son que de cara al 2008 el CEIP Sant Cugat sigui una escola d’una línia amb totes les seves instal·lacions.

LA visita ha estat molt seguida tant pels alumnes com per pares i mares de l’escola, així com per l’equip docent. Tot i estar satisfets per les declaracions de la consellera, l’alcaldessa de Sant Cugat ha recordat que de cara a aquest curs ja hi ha demandes que s’han de solucionar, com poden ser l’ampliació del menjador i l’arranjament de la calefacció. Unes demandes que segons Escala el departament ja coneix i te en compte.

 

Com a mostra del creixement del CEIP Sant Cugat es pot dir, per exemple, que enguany abandonaran l’escola 4 alumnes, i de cara al curs vinent n’entraran 14 de nous.

Després dels parlaments, i per tal d’acomiadar la consellera els infants de l’escola han cantat “La cançó de Pau”.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: