Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Transport Sanitari de Catalunya ha guanyat el concurs per al transport sanitari urgent a l’ Alt Pene

La Generalitat de Catalunya ha adjudicat els concursos per a la contractació dels serveis de transport sanitari urgent en l' àmbit de Catalunya, així com el concurs per a la contractació del sistema de comunicacions entre els Centres Coordinadors del 061 i els vehicles de transport sanitari urgent. L' adjudicació d' aquests concursos ha de [...]

La Generalitat de Catalunya ha adjudicat els concursos per a la contractació dels serveis de transport sanitari urgent en l’ àmbit de Catalunya, així com el concurs per a la contractació del sistema de comunicacions entre els Centres Coordinadors del 061 i els vehicles de transport sanitari urgent.

L’ adjudicació d’ aquests concursos ha de permetre el futur desplegament del nou model d’ atenció a l’ emergència extrahospitalària, que separa el transport sanitari urgent del programat.

A les comarques de l’ Alt Penedès i el Garraf ha guanyat el concurs l’ empresa Transport Sanitari de Catalunya.

Per tal que aquesta gestió integral de tot el transport sanitari urgent sigui possible, els nous vehicles es dotaran amb tecnologia que possibiliti les comunicacions de les ambulàncies amb el centre coordinador en temps real, tant de dades com de veu, utilitzant la xarxa TETRA de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: