Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ associació Farasha ensenyarà dansa del ventre, a l’ Escorxador de Vilafranca

Farasha, que està acabant el procés de tramitació legal, està impulsada per la ballarina Nefer i algunes de les seves alumnes més avantatjades.

La Nefer porta uns 3 anys ensenyant dansa del ventre a Vilafranca: en primer lloc va començar en un gimnàs i els dos darrers cursos ha impartit cursets trimestrals dins la programació formativa del Pla Vila Jove.

Ara, la creació de l’ associació Farasha comporta la desvinculació del Pla Vila Jove i la possibilitat d’ ensenyar dansa del ventre durant tot el curs.

Farasha vol dir papallona en àrab i l’ objectiu de l’ entitat és donar a conèixer la dansa del ventre i ajudar a trencar tòpics, com ha explicat la seva impulsora, la ballarina Nefer.

Farasha començarà a impartir classes a l’ Escorxador el mes que ve i inicialment es formaran dos grups: un per a les alumnes principiants que tindrà lloc els dilluns de 5 a ¼ de 7 de la tarda i un altre grup per a les alumnes iniciades i per a les membres de Farasha, que s’ impartirà els dissabtes, de la 1 a 2/4 de 2 del migdia.

Entre els projectes de Farasha hi ha la voluntat de preparar un cap de setmana dedicat a la dansa del ventre, que també servirà com a final de curs.

Al festival de final de curs també hi participaran les alumnes més avançades que oferiran les seves pròpies coreografies.

Segons Nefer, la dansa del ventre no té edat. Als seus cursos tant té una alumna de 9 anys molt avantatjada com alumnes de 50 anys i escaig.

Els cursos de dansa del ventre que Farasha impartirà a l’ Escorxador de Vilafranca començaran el mes de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: