Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els nous avenços en viticultura centren la temàtica del darrer número de la publicació del DARP Doss

Entre d'altres qüestions el Dossier aborda temes com el registre vitivinícola de Catalunya, com a una eina per el sector. També planteja qüestions com ara la caracterització agronòmica i enològica de clons de vinya; l'assaig de varietats viníferes destinades a l'elaboració de vins blancs; i l'assaig de densitats de plantació amb la varietat Cabernet Sauvingnon, [...]

Entre d’altres qüestions el Dossier aborda temes com el registre vitivinícola de Catalunya, com a una eina per el sector. També planteja qüestions com ara la caracterització agronòmica i enològica de clons de vinya; l’assaig de varietats viníferes destinades a l’elaboració de vins blancs; i l’assaig de densitats de plantació amb la varietat Cabernet Sauvingnon, 1989-2004; entre d’altres.

La presentació del dossier va a càrrec del director general de l’Incavi, que destaca que les transformacions tècniques realitzades en el conreu de la vinya en els darrers anys, així com les inversions per millorar l’elaboració del producte han fet de Catalunya una referència obligada a l’hora de parlar de vins i caves de qualitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: