Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El grup municipal d’ICV a Sant Llorenç s’oposa al desdoblament de la N-340 i al possible IV Cinturó.

Davant les informacions que han anat apareixent sobre el futur de la mobilitat a la comarca, sobre tot en relació al desdoblament de la N-340, el de la C-15 i al possible IV Cinturó, des de Iniciativa per Catalunya Verds a Sant Llorenç han volgut manifestar que s’hi oposen tant per que té d’efecte sobre el seu municipi, com per la nul·la incidència positiva que tenen sobre la comarca.

El regidor portaveu d’ICV a Sant Llorenç, Ignasi Corral, ha comentat a la nostra emissora que demanen a la Generalitat més claredat a l’hora de presentar les seves propostes, ja que actualment divaguen i confonen a l’opinió pública i els mateixos polítics.

Sobre el desdoblament de la N-340, consideren que és inoportuna i innecessària, ja que no millora la mobilitat i només obeeix a necessitats del mon financer i a l’especulació. Corral considera que aquestes propostes es fan sense cap planificació i fins i tot deixant caure-les com a globus sonda, de manera molt poc concretada.

 

Des de ICV es queixen també que en uns moments que a la comarca s’està fent un esforç de planificació a través del Pla Director, sembla que això no es tingui en compte, i que tot plegat es fa de forma confusa i poc concreta.

 

Corral argumenta que la seva formació política entén que s’han de pagar peatges polítics per aconseguir certs serveis, com per exemple Sant Llorenç ja ha fet amb la presó, però que cal aturar-ho en algun moment per tal que s’escoltin també les voluntats de la comarca.

 

Iniciativa diu no a aquest tipus de planificació, que deixa de banda la sostenibilitat i només te en compte el ciment i un creixement purament empresarial. Aposten per altres alternatives que passarien per millorar la xarxa actual i potenciar el transport públic.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: