Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El conseller Siurana s’ ha mostrat convençut del futur del cava i ha apel.lat a la necessitat que pr

Poc després de les 10 del matí, el conseller d’ Agricultura ha tallat la cinta, donant per inaugurada la quinzena edició de FIRAVI, la Fira Tècnica de la Vinya, el Vi i el

Siurana ha fet una àmplia visita als estands, saludant i parlant amb nombrosos expositors, i a quarts de 12 del migdia han tingut lloc els parlaments inaugurals a càrrec de l’alcalde de Vilafranca, Marcel Esteve, i Antoni Siurana.

El conseller ha parlat del cava com a producte singular i s’ ha mostrat optimista i esperançat en el seu futur, perquè és tracta d’ una producte excel·lent. Quan a la fira, ha dit que té l’ èxit assegurat perquè reuneix modernitat i tecnologia punta.

Siurana també ha fet referència de la necessitat d’equilibrar les rendes dels treballadors del sector vitivinícola, perquè si no es guanyen la vida no se’ls pot exigir qualitat.

El conseller també ha parlat del cava com a producte lligat als sentiments, per això ha dit que és fàcil que es vegi afectat per sentiments adversos, en al·lusió al boicot. En aquest sentit, ha apel·lat a la necessitat de fer pedagogia.

A preguntes dels periodistes, Siurana ha defensat l’ existència de la nova patronal cavista, PIMECAVA.

FIRAVI 2006 disposa de deu mil metres quadrats i prop de 90 expositors amb les principals novetats del sector vitivinícola, que es podran visitar fins dissabte.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: