Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres Joves Cristians de Vilafranca farà el lliurament dels diners recollits en la campanya de l

Aquest divendres, a les 10 de la nit, tindrà lloc a la Sala Parroquial Mossèn Vinyeta de Vilafranca, l'acte públic de lliurament dels beneficis de la campanya de l'ampolla d'enguany, que ha arribat ja a la seva 23ª edició. Com és prou sabut, l'edició d'aquest any va tenir lloc el passat dia 14 de gener, [...]

Aquest divendres, a les 10 de la nit, tindrà lloc a la Sala Parroquial Mossèn Vinyeta de Vilafranca, l’acte públic de lliurament dels beneficis de la campanya de l’ampolla d’enguany, que ha arribat ja a la seva 23ª edició. Com és prou sabut, l’edició d’aquest any va tenir lloc el passat dia 14 de gener, i va resultar un autèntic èxit, tant d’organització i de participació, com també pels beneficis obtinguts. Recordem que, tal com ja es va informar, es van recollir 128.508 ampolles que han suposat un import de 9.915 euros.

A aquestes quantitats cal afegir-hi els 1.650 euros que l’ONG vilafranquina Camí Solidari ha decidit aportar al projecte de la campanya de l’ampolla d’enguany.

Divendres a l’acte de lliurament hi seran també presents els representants de l’ONG XXI Solidari, beneficiaris de la Campanya, que explicaran la destinació concreta de la nostra aportació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: