Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest diumenge, al Teatre Cal Bolet, hi ha concert de gospel

No es tracta d' un concert convencional sinó que sota el nom de T'enCANTArà s'ha organitzat una activitat participativa, adreçada a persones adultes i famílies amb fills a partir de 8 anys. Gairebé 100 persones s'han inscrit a aquesta activitat i totes elles seran les protagonistes d'aquest concert que serà el resultat de tot un [...]

No es tracta d’ un concert convencional sinó que sota el nom de T’enCANTArà s’ha organitzat una activitat participativa, adreçada a persones adultes i famílies amb fills a partir de 8 anys.

Gairebé 100 persones s’han inscrit a aquesta activitat i totes elles seran les protagonistes d’aquest concert que serà el resultat de tot un matí d’assaig amb els directors, solistes i instrumentistes que intervenen en el projecte. De fet, per a la majoria de cantaires representarà el seu debut en un escenari.

El programa del concert inclou espirituals negres com Keep your lamps o Wade in the water com God bless the child de Billie Holiday i Arthur Herzog i també cançons populars.

El concert començarà a dos quarts de 2 del migdia, al Teatre Cal Bolet, l’entrada és gratuïta i l’aforament és limitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: