Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 700 persones van participar, com a públic o bé com a equip, en el segon torneig popular d’est

32 equips i, per tant més de 320 participants, i tot el públic que es va acostar al pavelló per animar o, senzillament, per riure una estona, fan que el segon torneig d’estirar

El torneig d’estirar corda ja va ser un èxit l’any passat quan es va fer per primer cop a la pista de bàsquet del Casal, però enguany, havent d’omplir un espai molt més gran com el pavelló d’hoquei, s’han superat amb escreix les expectatives. 32 equips i, per tant més de 320 participants, i tot el públic que es va acostar al pavelló per animar o, senzillament, per riure una estona, fan que el segon torneig d’estirar corda fos una de les activitats més multitudinàries de les Festes de Sant Raimon. Aproximadament unes 700 persones van poder gaudir de l’espectacle dins de la pista o bé a les grades com a públic.

Els Capgrossos de Vilafranca estan molt satisfets per l’altíssima participació. De fet, de premis n’hi havia per a tothom, des del primer equip fins a l’últim. Pel que fa als equips, eren força diversos. Ja des del principi se’n veien amb més i menys possibilitats, però la cosa va estar disputada fins al final. La sorpresa van ser els dos equips que van arribar a la final: un estava format per jugadors del Casal de bàsquet i, l’altre, era un equip força heterogeni que s’anomenaven "Vendo piso en la Vinera". Finalment, els del Casal van resultar els guanyadors.

Una altra sorpresa va ser el tercer lloc, que va ser per l’equip "FM", d’administradors i ex administradors de la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: