Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La diada de Reis, a l’església de Santa Maria de la Múnia, el cor de noies Xamusia oferirà un conce

El concert es farà divendres a les vuit del vespre i tindrà dues parts. La primera serà un repàs històric d’obres escrites per a veus blanques, des de l’Edat Mitjana fins a l’actualitat.

La segona part constarà d’obres nadalenques pròpies d’aquestes dates. El mateix concert es farà, emmarcat dins les festes de Sant Raimon, a l’Auditori Montserrat Junyent de Vilafranca el dia 8 de gener a les 6 de la tarda.

El cor Xamusia és una formació jove de veus blanques que va néixer l’any 2000 a redós de les classes de cant coral de l’IES del Foix. Actualment aglutina setze cantaires d’entre 16 i 25 anys provinents de la Ràpita, Santa Margarida i els Monjos, la Múnia i Vilafranca, i ja ha realitzat diversos concerts arreu de la comarca. La seva vocació és la d’anar creixent, tant en nombre de cantaires com en nombre d’obres.

Un concert del cor Xamusia pot incloure cançons originals del Renaixement, populars o religioses, cançons de l’Edat Mitjana i també obres del segle XX o estàndards populars, en un conjunt ben variat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: