Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal d’avis del Tívoli acull una de les sessions per explicar com funciona el quadern de debat s

Tècnics de l’ajuntament van estar explicant com s’havia de complimentar l’enquesta d’aquesta consulta ciutadana sobre els "Usos de l’espai generat pel cobriment de la via".

La majoria dels avis van trobar interessant el fet de poder participar en aquest projecte.Montse González, tècnica en participació ciutadana del Ajuntament de Vilafranca, va ser l’encarregada d’explicar com s’havia d’omplir el quadern. González creu que aquesta és una bona manera d’apropar-se a la gent de la tercera edat i que exposin les seves idees, a més de facilitar l’enteniment de les qüestions exposades en el quadern. La particularitat dels avis es que coneixien la llosa però els hi costava imaginar-se com quedaria.De moment les propostes més demandades han estat: espais verds per poder passejar amb la família, un espai per fer esport i un aparcament.

També s’ha considerat el fet que la llosa serveixi de connexió entre els barris. El quadern ja s’ha repartit per escoles i entitats, però també s’oferiran més xerrades als instituts, al Casal de la Dona i a l’Escorxador.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: