Divendres, 20 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest dijous hi ha una xerrada sobre "Les Filles de Famílies Immigrades"

El Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal de l'Alt Penedès i la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat han organitzat a Vilafranca una xerrada-col·loqui titulada "Les filles de famílies immigrades". A la xerrada es parlarà dels condicionants que intervenen en els processos de socialització dels fills i les filles de les [...]

El Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i la Secretaria per a la Immigració de la Generalitat han organitzat a Vilafranca una xerrada-col·loqui titulada "Les filles de famílies immigrades".

A la xerrada es parlarà dels condicionants que intervenen en els processos de socialització dels fills i les filles de les famílies immigrades, el paper del gènere en aquests processos i el perfil dels immigrants de segona generació a Catalunya. La xerrada s’ha programat, entre d’altres motius, per donar elements als professors de Secundària i Batxillerat per afrontar els casos d’abandonament escolar entre les noies filles de famílies immigrades.

La ponent serà Marta Casas, llicenciada en Antropologia, i col·laboradora de la Fundació Jaume Bofill i especialista en temes d’immigració.

La xerrada es fa aquest dijous, a 2/4 de 6 de la tarda, a la sala de plens del Consell Comarcal de l’Alt Penedès amb entrada gratuïta i oberta a tothom.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: