Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca TV amplia la programació a 5,5 hores diàries i incorpora un nou informatiu de vespre

El nou informatiu s`iniciarà després de reis, i potenciarà també la informació comarcal, juntament amb la posada en marxa del nou emissor de Sant Pau

Aquest mes de gener la programació de Vilafranca TV s’amplia a 5 hores i mitja al dia, amb la incorporació de nous programes i un nou informatiu al vespre, que començarà després de Reis. S’iniciarà a les 8 del vespre, amb les darreres novetats. D’aquesta manera Vilafranca TV vol potenciar encara més els seus serveis informatius, que a Vilafranca ja compten amb una audiència de més de 22.000 persones. L’entrada en funcionament del nou emissor de Sant Pau que ha instal·lat l’Ajuntament de Vilafranca amb el suport de la Diputació de Barcelona, farà que ben aviat aquesta informació pugui arribar a tota la comarca. A la vegada, els continguts tindran cada vegada més en compte les notícies comarcals.

La programació de Vilafranca TV està en antena 24 hores al dia, tant per ones com per la xarxa de cable de Vilafranca. S’inicia a les dues de la tarda amb un informatiu que es repeteix cada hora.

aDesprés de cada informatiu, coincidint amb les mitges hores, hi ha quatre blocs de programes i reportatges. Entre els de producció pròpia destaquen el Solidària, amb notícies i reportatges sobre cooperació, que ara passa als dijous; Retalls d’història, que presentarà nous episodis, també els dijous; i un programa dedicat a recuperar el més significatiu dels 15 anys de Vilafranca TV, que es podrà veure cada diumenge.

2005-12-30-a

VTV 2

Els caps de setmana també hi ha un resum de les notícies més importants de la setmana, que compta amb una versió amb subtítols per a les persones sordes.

Aquests programes es poden veure tant a la tarda, a partir de dos quarts de tres, com al vespre, a partir de dos quarts de nou. I tota la programació es torna a repetir a partir de les 2 de la nit, i de les 6 i les 10 del matí.

A més, continua la programació de la Xarxa de Televisions Locals, que està en antena a dos quarts de set de la tarda i a dos quarts d’una de la nit. Cada dia ofereix un espai infantil, un concurs, i esports, entre d’altres; i els dissabtes, a les 11 de la nit, una pel·lícula.

En total, Vilafranca TV emet més de 40 programes diferents, la meitat dels quals són de producció pròpia. Per veure la programació detallada es pot consultar la pàgina web de RTV Vilafranca: www.rtvvilafranca.com

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: