Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Salvador Miralles i Erasme Torrents es tornen a enfrontar dialècticament en el ple de renúncia del p

El canvi al capdavent de l`alcaldia és fruit de l`acord de govern entre l`independent Salvador Miralles i el grup socialista; i per el qual Antonio Villanueva ocuparà el càrrec el que queda de

Aquesta tarda pocs minuts després de les 4, s’ha donat inici al ple extraordinari de l’Ajuntament de Torrelles en que s’ha fet efectiva la renúncia de Salvador Miralles com a alcalde de Torrelles. De fet aquest era l’únic punt a l’ordre del dia, a banda també de la presa de possessió del nou regidor de CIU Jaume Morató.

Miralles en el seu parlament ha comentat que va accedir a l’alcaldia a través d’una moció de censura presentada per la seva part a causa de la manca de paraula d’Erasme Torrents. L’independent ha comentat que s’havia presentat per CiU a canvi de tenir dos anys l’alcaldia, i que Torrents no va complir la paraula. A les hores va arribar a un pacte amb el PSC per ocupar l’alcaldia compartida amb Antonio Villanueva, que serà qui ocuparà el càrrec fins a finals de legislatura.

El fins ara alcalde ha explicat que aquests mesos a l’alcaldia han estat molt durs, ja que ha estat constantment amenaçat de mort, i ha recordat també el recent desmantellat complot per assassinar-lo. En totes aquestes afirmacions, Miralles ha dedicat enceses mirades al cap de l’oposició Erasme Torrents.

En acabar, i en declaracions a la premsa es va posar de manifest aquesta tensió entre els dos polítics, ja que mentre Miralles feia les explicacions, Torrents era al seu darrera.

L’independent ha remarcat també que ell no tenia cap intenció de dedicar-se a la política, i que només va fer-ho per que els mateixos que ara l’ataquen són els que van insistir per que es presentés. Miralles va tornar a acusar, tot i que no directament, a Torrents de ser l’instigador de les amenaces i fins i tot de l’intent d’atemptat frustrat fa uns mesos.

Per la seva banda, Erasme Torrents ha contestat que Miralles segueix mentint i tergiversant la realitat, i que la seva actitud ha intoxicat la vida política i social de Torrelles.

Finalment el tercer en discòrdia, el socialista Antonio Villanueva, comentava que estava convençut de tenir l’alcaldia demà i fins a final de legislatura amb el recolzament de Miralles. Villanueva volia també transmetre una imatge de tranquil·litat als veïns de Torrelles, però considerava també que era difícil amb el tarannà d’Erasme Torrents

El darrer grup municipal a Torrelles és el del PP, i el seu regidor ha comentat que es votarà demà a ell mateix, per tal d’intentar ajudar a pal·liar la crispació que hi ha al municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: