Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els serveis i oficines de català de la comarca reparteixen cartes als reis i catàlegs de joguines pe

El Consorci per a la Normalització Lingüística ha actualitzat els continguts del seu web amb tota mena d’informacions que tenen relació amb les festes nadalenques.

Hi destaquen el catàleg de jocs en català i les cartes als Reis de l`Orient. La novetat d’aquest any és que la imatge de la Queta, la mascota de la campanya "Dóna corda al català", també apareix a les cartes, als catàlegs i als adhesius que s’han editat.

A Vilafranca, el Servei Local de Català amb la col.laboració de la Regidoria de Política Lingüística farà arribar cartes a totes les escoles. I a través del Centre de Normalització Lingüística també es faran arribar cartes a les escoles i llars d’ infants de la comarca.

Juntament amb les cartes s’ han editat catàlegs de jocs en català perquè els familiars coneguin quina és l`oferta lúdica actual en català i puguin aprofitar la informació per jugar en català amb normalitat i fer els encàrrecs als Reis de l`Orient.

En els catàlegs hi trobareu, bàsicament, jocs i llibres segons Teresa Casanellas del Servei Local de Català.

En total, els serveis i oficines de català de les comarques del Garraf i de l`Alt Penedès distribuiran dotze mil cartes, més de mil catàlegs i, gairebé, set mil adhesius amb la finalitat que l’ús de la llengua sigui cada vegada més habitual en qualsevol de les activitats de les festes nadalenques. Tota la informació relacionada amb els recursos nadalencs es pot consultar directament al web del CPNL (http://www.cpnl.org/nadal/).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: