Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Darrera representació dels Pastorets de Sant Julià

Una representació que aquest any celebrava el 25è aniversari i que justament aquest Nadal anunciava la seva dissolució com a grup. El comiat però el volien fer dalt de l’escenari del Bolet, l’espai

Aquesta era la última vegada que el grup de teatre de Sant Julià pujava dalt l’escenari del Bolet per representar els tradicionals Pastorets de Folch i Torres. Aquest Nadal i després de 25 anys de representacions el grup va anunciar la seva dissolució, degut a les dificultats que comporta reunir a 21 actors i gairebé una desena de tècnics.

Si bé s’ha intentat rellevar l’actual grup amb un de nou, no s’han trobat voluntaris el què fa pensar que l’any que ve no es representaran els Pastorets de Sant Julià. Des de l’Associació de veïns agraeixen l’esforç que el grup ha fet fins enguany i també encoratgen a totes les persones interessades a crear un nou grup teatral a dirigir-se a l’associació.

Aquesta era una de les activitats més arrelades dins l’associació de veïns de Sant Julià i demanen que no es perdi un element tant tradicional del Nadal com el tió o els reis.

Aquesta formació teatral però ha modernitzat un text sovint feixuc i que la gent ha acabat associant amb una obra anacrònica i indigerible. La reducció i simplificació dels textos i també la introducció de la ironia i l’humor han fet d’aquests pastorets una obra actual i molt més divertida.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: