Dissabte, 21 de setembre de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Començarà a Vilafranca l’activitat "Vull escoltar música amb el meu fill, per on començo?" en col·la

L`activitat s`adreça a famílies amb infants entre 0 i 3 anys, i es desenvoluparà a través de tres sessions, la primera de les quals serà el 10 de gener

El servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, en col·laboració amb l’Auditori de Barcelona posa en marxa aquesta iniciativa de cara a primers de 2006, i que te com a objectiu aprendre a escoltar música en família, i que s’adreça a famílies amb fills de 0 a 3 anys. Des del servei de Cultura es comentava que la voluntat és introduir els més petits al mon de la música.

L’activitat consta de tres sessions, la primera de les quals es farà el 10 de gener a l’Escorxador. Aquesta s’adreça directament als pares i servirà per donar les línies directrius del concert i sobre els instruments. La segona sessió es farà el 14 de gener també a l’Escorxador, ja amb l’assistència dels infants, que podran fer dos tallers, d’escoltar o de crear. Finalment, l’activitat es clourà el 22 de gener a Cal Bolet, i consistirà en un concert familiar amb el títol "Els colors del metall".

De fet, és una experiència novedosa que es fa aquest any i que s’haurà d’avaluar un cop finalitzi per fer-la el proper curs.

El preu per persona en aquesta activitat és de 20€ per a la primera persona adulta de la família, un preu que inclou les dues sessions i el concert familiar, a més del CD "Els colors dels metalls" que serveix per desenvolupar l’activitat. La segona persona adulta haurà de pagar 6 €, un preu que inclou les dues sessions i el concert; i finalment el preu per els infants és de 4€, incloent la segona sessió i el concert.

Les inscripcions es poden fer ja al servei de Cultura de l’Ajuntament, a l’Escorxador, i les places son limitades. El termini per a les inscripcions es tancarà com a molt tard el 9 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: